06 28078378

 

Disclaimer

Alle informatie die je op deze website aantreft is algemeen van aard en niet bedoeld als een advies met betrekking tot de gezondheid of andere zaken van enig individu. Voor het nemen van acties met betrekking tot de eigen gezondheid of andere zaken, of het nalaten daarvan, alsmede de consequenties die het een en ander met zich kan meebrengen, is de lezer of gebruiker van deze website zelf verantwoordelijk.

Pedicure Ingrid Henderson aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot schade, die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van informatie van deze website, of informatie gevonden op een andere website die middels een link met deze website is verbonden.
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor onvolledige of onjuiste informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

Gezonde voet

Links

Bel Direct!

Uw voeten zijn levenslang trouwe onderdanen. Om ze in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen overbodige luxe.

06 28078378